Rush cafe & appartments

Jutra na Savi su najlepša, voda je mirna, a sunce preliva svoje boje.

Apartmani su veoma komforni, veličine 35 – 40 m2, sa kupatilom koje ima tuš kabinu. U sobi se nalaze bračni krevet, kao i pisaći sto sa stolicom. Za potrebe više ljudi možete dobiti i sofu na razvlačenje.

Uz magičnu reku najfinija kafa, omiljeno piće i domaći kolači!

Cafe otvorenog tipa, koji ima zatvoreni deo sa stolovima i šankom, za kojim se možete osvežiti, popiti omiljeno piće ili kafu. Najprijatnije mesto za sedenje tokom proleća, leta ili jeseni je na terasi pored reke.

KAKO DOĆI DO NAS?

Lokacija

Rush cafe & appartments nalaze se na novobegradskoj strani Savskog keja br. 69 u blizini okretnice autobusa i tramvaja. Do nas je veoma lako doći koristeći gradski prevoz ili taksi.

Ukoliko u Beograd dolazite avionom Aerodorm Nikola Tesla se nalazi samo 10 km od Rush cafe & appartments. Autobus 72 polazi sa aerodroma, presedate na osmoj stanici (Biodekor) na autobuse 604 iil 605, do okretnice autobusa u bloku 45. Vožnja traje oko 28 minuta i imate da hodate još 250 m do vašeg odredišta.

Sa železničke stanice Beograd centar (Prokop) do Rush cafe & appartments možete doći autobusom broj 36 do Savskog trga (peta stanica) odakle uzimate tramvaj broj 7 ili 9 ili mini bus E1 do vašeg odredišta.

Karta za prevoz autobusom može se kupiti u autobusu ili tramvaju po ceni od 150 dinara (1,27 Euro).

Taxi usluga od aerodroma do vašeg smeštaja iznosi oko 12 EURA.

Ukoliko ste zainteresovani možete naručiti prevoz i kod nas

CENA PO NOĆI

EUR

Mart
€50
April
€55
Maj
€65
Jun, Juli i Avgust
€75