Dokle god nam pamćenje seže bili smo blizu vode. Naši roditelji su voleli da jedre. Mi volimo da krstarimo. Naši klinci voze wakeboard i kajt.
Ukratko, naši životi posvećeni su rekama.

Zbog toga smo i odlučili da podelimo komad ovog ukusnog kolača s vama…

 

Dobro došli u jedinu evropsku prestonicu koja počiva na dve velike, međunarodne reke. Dopustite nam da vam pomognemo da se zaljubite u Savu i Dunav, otkrivajući njihova tajna mesta, poznato srpsko gostoprimstvo, uživajući u prelepim predelima, ukusnim specijalitetima i čuvenoj rakiji.

Naš cilj je da pružimo doživljaj po meri svakom klijentu, u skladu s njegovim interesovanjima, željama i raspoloživom vremenu.

Bilo da ste u paru, u porodičnom okruženju ili u grupi prijatelja ili kolega, biće nam zadovoljstvo da zajedno osmislimo nezaboravan izlet brodom.

 

O Belgrade Boat Rental

 

Belgrade Boat Rental je rastuća kompanija specijalizovana za marketing i povezivanje turista sa vlasnicima beogradskih brodova, u cilju promovisanja života na rekama Beograda. Klijentima pomažemo da iznajme brod online i zaplove rekama po Beogradu, okolini, pa i dalje.

Naša ponuda uključuje razne tipove i veličine plovila, kako bi zadovoljila sve moguće želje potencijalnih klijenata: glisere, jahte, katamarane i dr, za parove, ili veće grupe, za venčanja i druge tipove proslava. Neki od brodova su u našem vlasništvu, dok za druge vlasnike obezbeđujemo platformu za izdavanje brodova.

 

  • Obezbeđujemo širok spektar plovila online od najpouzdanijih lokalnih vlasnika
  • Naša web platforma omogućava uvid u raspoložive termine za iznajmljivanje plovila i online
    buking
  • Naš posvećeni tim je efikasan, spreman da pomogne i pronađe pravo rešenje za svakog
    klijenta
  • Naša ponuda je u potpunosti transparentna i nastojimo da klijentima olakšamo proces
    iznajmljivanja plovila

 

Ponosni smo što imamo privilegiju da pružimo klijentima nezaboravno iskustvo i fokusirani smo na pružanje jedinstvene platforme vrhunskog kvaliteta.